Fun @ Work

Sportklubben, AW, fredags-quiz, Game night var med på det DU känner för!

Sportklubben

Finns det någonting bättre än att komma ut från kontoret och få köra ett härligt pass med kollegorna? Lunchspinning, gymträning eller Bellmanstafetten är några av de aktiviteter som vi kör tillsammans men här är det bara idéerna som sätter stopp! Vill du dra igång något nytt, härligt, vi kör! Vill du hellre, eller också, träna på ett gym så kommer friskvårdsbidraget väl till pass! 

Vår arbetsplats

Arbetsplatsen behöver inte vara just på kontoret. Vill du sitta på ett café och jobba? Spelar egentligen ingen roll. På kontoret har vi ergonomiska arbetsplatser med extra skärmar, höj och sänkbara bord och du kan till och med välja att sitta på en pilatesboll och jobba. Allt för att du ska må bra när du jobbar.

Fredagsfika

Underskatta inte en skön fredagsfika med lite avslappnade kollegor. Varje fredag vid halv tre ses vi över en kopp kaffe och snackar om jobb, fritid och allt däremellan. Ibland kör vi en quiz eller annan tävling. Helt plötsligt är det inte såå avslappnat längre…

Lär känna dina nya kollegor!

Inspirit - Innofactors grymma kick-off!

 

AW

Det är alltid kul på Innofactors AWs! Ofta med någon form av tema, t ex Disney, allt blir roligare när man får klä ut sig, eller hur?

Game night

Gillar du e-sport eller bara helt enkelt vill vara med på en game night med dator eller brädspel så är det bara att haka på, fram med energidrycken så kör vi!

Om Innofactor

Innofactor har det bredaste erbjudandet i Microsofts ekosystem med expertkunskap hos 500 anställda i Norden. I Sverige är vi 100 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt inom Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Power Platform, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner i 15 kategorier och har fått utmärkelsen Microsoft Dynamics Partner, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Lediga jobb!

Stockholm

Drottninggatan 68, 5tr
111 21 Stockholm Vägbeskrivning info.sweden@innofactor.com +46 8 20 97 30 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor