Innofactor fyller 20 år!

I år har vi på Innofactor extra stor anledning att fira då det är 20 år sedan företaget grundades. Kolla hälsningen från Sami Ensio, grundare och koncern-VD!


 

Om Innofactor

Innofactor är en unik konsultorganisation över 600 anställda i Norden och med stort Microsoftfokus. I Sverige är vi 130 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365, Office 365, Power BI och Azure.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Lediga jobb!

Stockholm

Drottninggatan 68, 5tr
111 21 Stockholm Vägbeskrivning info.sweden@innofactor.com +46 8 20 97 30 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor