Människorna på Innofactor

Tillsammans gör vi skillnad!

Våra kärnvärden

Innofactor's core values are:

Accountability: We are responsive and deliver on promises.

Empowerment: We empower people to make a difference.

Innovation: We offer value through innovation.

Customer: We earn our customers' respect every day.

Våra kärnvärden - Kollegor berättar

 

 

Proffs på jobbet!

Innofactor är en av Nordens främsta Microsoft-partner vilket vi visar genom alla våra anställda som har djup kunskap inom Microsofts plattformar. Innofactor har ca 1 600 individuella Microsoft-certifieringar samt 15 certifieringar på företagsnivå vilket bara ett fåtal företag i världen kan stoltsera med.

Våra professionella medarbetare medverkar ofta på föreläsningar, seminarier och mässor där de delar med sig av sin kunskap till medarbetare och branschkollegor:

  • Power Platform Saturday
  • SharePoint Saturday
  • Microsoft Ignite
  • Microsoft TechDays
  • Cloud Camp

Dessutom är det många som skriver om nyheter och erfarenheter på Innofactors blog

Våra härliga kollegor runt om i Norden!

 

 

Om Innofactor

Innofactor är en unik konsultorganisation över 600 anställda i Norden och med stort Microsoftfokus. I Sverige är vi 130 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365, Office 365, Power BI och Azure.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Lediga jobb!

Stockholm

Drottninggatan 68, 5tr
111 21 Stockholm Vägbeskrivning info.sweden@innofactor.com +46 8 20 97 30 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor