Teknik & Metodik

Programmeringsspråk och tekniker

Vi använder olika språk och tekniker för att utveckla funktioner i Microsoft Dynamics 365, Office 365, Azure, websidor samt integrationer mellan olika system. Bl a: X++, C#, .NET, PowerShell, JavaScript, TypeScript, REST API, SQLoch Scribe. 

Vertyg och resurser

För att hantera kod, krav, tester och allting kring utveckling och projekt använder vi några av de vanligaste verktygen som finns på marknaden. Bl a Confluence, Jira, Git, Azure DevOps, VSTS, Trello och Teams.

Om du inte jobbat med dessa verktyg tidigare så är det inga problem, vi har hjälpsamma kollegor som ser till att du lär dig det du behöver.

Metodik och processer

För att kunna jobba på ett strukturerat sätt följer vi några av de vanligaste processerna och metoderna som finns i branschen. Vi har mallar och dokument för att underlätta jobbet och även ett gäng duktiga kollegor som hjälper dig.  Några av de metodiker och processer vi arbetar med är:  Agil utveckling, Scrum, SureStep, PRINCE2, ITIL,  och PM3. 

Om du inte har koll på alla metoder eller processer så kör vi Innofactor Academy flera gånger per år. Dessa utbildningar finns även inspelade och dokumenterade så de går att ta del av när du önskar och kanske vill repetera något som var extra kul och intressant! 

Om Innofactor

Innofactor har det bredaste erbjudandet i Microsofts ekosystem med expertkunskap hos 500 anställda i Norden. I Sverige är vi 100 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt inom Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Power Platform, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner i 15 kategorier och har fått utmärkelsen Microsoft Dynamics Partner, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Lediga jobb!

Stockholm

Drottninggatan 68, 5tr
111 21 Stockholm Vägbeskrivning info.sweden@innofactor.com +46 8 20 97 30 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor