We <3 Microsoft

Dynamics365, Office365, Azure, Power BI, you name it, we’ve got it!

We <3 Microsoft

Innofactor har funnits i 20 år och under den tiden har vi insett att kunderna uppskattar om du som partner är duktig på vissa specifika produkter och plattformar. Vi valde tidigt att enbart jobba med Microsofts produkter eftersom det ger oss vissa unika fördelar som bolag. Dels är vi tydliga mot våra kunder och anställda, vi jobbar bara med Microsoft och dels kan vi jobba upp en djup och bred kompetens inom Microsofts produkter vilket uppskattas inte enbart av våra kunder som vill jobba med en partner som är proffs på Microsoft utan också av våra anställda.

Microsoft delar upp sina produktområden i tre delar:

  • Dynamics 365 - Verksamhetssystem som t ex CRM och ERP
  • Office 365 - Basprodukter som t ex Outlook, Word
  • Azure - Infrastruktur som t ex SQL


Microsoft 2.jpg
Alla dessa produkter är egentligen inte produkter, det är tjänster som ligger i molnet, s k molntjänster. Som kund ropar du av det du behöver, när du behöver det och behöver inte bekymra dig om egna servers och annan "gammal" infrastruktur. Microsoft tar hand om allt det åt dig!


Innofactor jobbar med alla dessa tre områden, ja vi är faktiskt en av Nordens största Microsoftpartner där vi blivit Partner of the year i olika kategorier ett flertal år. Tack vare att vi enbart fokuserar på Microsofts plattform så har vi mer än 1500 individuella certifieringar på Nordisk nivå och ett antal personer som är MVP. Det är smått unikt för en partner till Microsoft och det är vi otroligt stolta över!   


Som anställd uppmuntras du att hela tiden lära dig mer om Microsofts produkter och vi ser gärna att du certifierar dig på flera av produkterna. Som stöd för att lyckas med det har du alla duktiga kollegor runt om i Norden samt att du tillsammans med din chef tar fram en utvecklingsplan för att du ska nå dit du vill med din Microsoftkompetens.

Upplevelserummet

 

Som enda partner i världen har vi ett Upplevelserum för Dynamics365 och Office365 där kunderna kan interagera med alla Microsofts produkter. 


 

T ex för de kunder som står i begrepp att digitalisera sin verksamhet eller vill se hur de skulle kunna jobba enklare med Microsoft Dynamics365

Lär känna dina nya kollegor!

Om Innofactor

Innofactor har det bredaste erbjudandet i Microsofts ekosystem med expertkunskap hos 500 anställda i Norden. I Sverige är vi 100 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt inom Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Power Platform, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner i 15 kategorier och har fått utmärkelsen Microsoft Dynamics Partner, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Lediga jobb!

Stockholm

Drottninggatan 68, 5tr
111 21 Stockholm Vägbeskrivning info.sweden@innofactor.com +46 8 20 97 30 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor