facebook tracking
Khashayar

Khashayar

Lösningsarkitektur

Jag arbetar med att analysera kundens krav och specifikation för att utveckla en lösning som gör skillnad i deras organisation, omvärld och verksamhet. Målet är att kunden ska kunna fokusera på deras kärnverksamhet medan vi hjälper till att skapa en effektiv lösning för deras processer. Jag ansvarar för lösningen och säkerställer att utvecklingen i mitt team sker enligt projektplan med bästa möjliga resultat.

Jag valde att börja på Innofactor eftersom mitt mål är att jobba för det bästa företaget inom sin nisch, vilket Innofactor uppfyller tack vare kunniga kollegor och variation av projekt.

Det bästa med Innofactor är människorna! Alla är hjälpsamma och villiga att hjälpa sina kollegor oavsett hur stor arbetsbelastning de har. Innofactor har även en gedigen struktur av kompetensöverföring i form av utvecklarforum och informationskvällar. Utifrån en utvecklares synvinkel har Innofactor även väldigt bra utvecklarverktyg i form av eget SDK och appar som underlättar arbetet för oss inom CRM.

Mitt mål på Innofactor är att fortsätta min personliga utveckling som lösningsarkitekt inom CRM. Dessutom har jag planer på att bredda min kompetens inom Molntjänster såsom Azure för att kunna ge kunden en 360 graders lösning som involverar samtliga aspekter.

Kuriosa:

  • Reser så ofta jag kan till alla möjliga destinationer runtom i världen. Där min favoritvärldsdel är Sydamerika.
  • Tränat MMA sedan 2006 som har gjort mig till en ödmjuk och målmedveten person.
  • Pingismästare på Innofactor.
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor