facebook tracking
Marica

Marica

Produktutveckling

Jag arbetar med den interna produktutvecklingen för ett av våra största verksamhetssystem. Min främsta uppgift är därmed att se till att systemet håller högkvalitet och följer med i utvecklingstakten hos Microsoft. Jag arbetar även med att stötta våra projekt och kunder för att skapa en trygghet i det vi levererar. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra sättet vi utvecklar på för att vara konkurrenskraftiga på marknaden och säkerställa att vi följer kundernas verksamhet och behov.

Jag valde att börja på Innofactor för att det är stimulerande att vara en del i en organisation som ständigt utvecklas och där jag får vara med i inspirerande uppdrag. Det finns stora möjligheter att genomföra nya uppgifter som både utmanar och stärker min personliga utveckling. Det finns alltid något nytt och spännande runt hörnet och man är mån om att låta de anställda utvecklas dynamiskt.

Det bästa med Innofactor är utvecklingspotentialen. När jag började arbeta här var jag verksamhetskonsult på deltid vid sidan av mina studier. Då satt jag mycket i kundprojekt och fick testa på att göra samtliga delmoment av ett projekt, från kravfångst till kodning. Nu är jag produktägare för vårt verksamhetssystem avseende medlemshantering och får arbeta långsiktigt med att innovativt framtidssäkra systemet. Detta i kombination med alla härliga kollegor som alltid visar ett stort engagemang och bidrar med att skapa en härlig gemenskap. Det är alltid roligt att gå till jobbet!

Kuriosa:

  • Jag har spelat handboll på elitnivå, vilket gjort mig tävlingsinriktad och motiverad till att alltid vilja prestera.
  • Vänner kallar mig för Crazy Cat Lady, jag älskar att komma hem efter en lång dag och gosa med min Elsa.
  • Är en riktig gourmé och det finns inget bättre än att njuta av god mat med ett tillhörande glas vin – gärna i nära vänners lag.
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor