facebook tracking
Åsa

Åsa

Förvaltning

Jag arbetar med att säkerställa att våra kunder får en trygg samarbetspartner som stöttar dem i deras vardag efter det att ett initialt utvecklingsprojekt levererat och implementerat ett nytt verksamhetssystem. Min främsta uppgift är att säkerställa att vi har en väl fungerande förvaltningsorganisation, ofta organiserad i kundteam, där alla följer etablerade rutiner för bl. a. incident och ändringshantering samt arbetar mot ett och samma mål – nöjda kunder där verksamhetssystemet är ett kraftfullt verktyg som möjliggör för dem att fokusera på deras kärnverksamhet och långsiktigt värdeskapande.

Jag valde att börja på Innofactor eftersom jag sökte nya utmaningar i en ny bransch. Jag sökte en arbetsgivare med sunda värderingar, stark framåtanda och kompetenta medarbetare och jag har inte blivit besviken. Innofactor Sverige befinner sig i en stark tillväxtfas och det är en stor förmån att få vara en del av den resan.

Det bästa med Innofactor är människorna som arbetar där och möjligheten att få arbeta nära kunder. Jag ställs ständigt inför nya utmaningar och lär mig nya saker varje dag. Jag har fått möjlighet att bygga upp något från grunden och vara med om att strukturera och forma sättet på vilket vi långsiktigt stöttar och samarbetar med våra kunder.

Kuriosa:

  • För att ladda batterierna går jag gärna till gymmet och kör slut på de sista krafterna, det finns inget bättre sätt att ”starta om” systemet på!
  • När jag är ledig vill jag gärna arbeta med händerna och med sådant som ger konkreta resultat – det kan röra sig om att slå ner en vägg i senaste renoveringsprojektet eller något så enkelt som baka en god kaka (och självklart äta upp den).
  • Jag är en friluftsmänniska, vilket är tur eftersom familjens jakthund ger möjlighet till många timmar i skog och mark. Då jag alltid är hungrig har jag funnit att detta är en optimal kombination – jag får vara ute i naturen och när jag kommer hem kan jag tillaga och avnjuta en god bit kött tillsammans med en gräddig kantarellsås och något trevligt rödvin.
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor