Peter

Peter

Verksamhetsutveckling

Jag arbetar som Verksamhetskonsult inom Microsoft Dynamics CRM med inriktning på Ta betalt-processen. Jag är även kundansvarig för några kunder med helhetsansvar för hela lösningen hos dem och deras huvudsakliga kontakt på Innofactor.

Jag valde att börja på Innofactor 2007 när bolaget såg helt annorlunda ut jämfört med idag. Jag hade då i åtta år varit beställare av den typ av konsulttjänster som Innofactor levererar och kände att jag ville fördjupa mig i systemet jag då arbetade med. Jag fick möjligheten att arbeta med engagerande verktyg och samtidigt kombinera detaljarbete med övergripande visionsarbete i olika branscher.

Det bästa med Innofactor är hur bolaget har kunnat hitta intressanta och arbetsuppgifter under alla år. Min personliga utveckling och företagets har gått hand i hand. När jag börjat bli tillfreds med en arbetsuppgift eller en bransch så har det alltid funnits något nytt spännande område att byta till.

Blandningen av kollegor med olika kompetensprofiler som bidrar till dynamik och ständig utveckling, vilket gjort att jag en normal månad har kontakt med långt mer än hälften av kollegorna. Det är en atmosfär som bidrar till att samarbeta för att utnyttja varandras styrkor.

Kuriosa:

  • Översätter open-source programvara till svenska.
  • Har varit i alla landskap i Sverige.
  • Är en riktig hemmamänniska. Det finns inget bättre än att komma hem efter en arbetsdag.
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor