facebook tracking
Oliver

Oliver

Web

Jag arbetar som lead web developer med fokus på att utveckla vår interna webbplattform för att enkelt och med så hög kvalité som möjligt kunna leverera innovativa webbapplikationer. Jag arbetar mycket med struktur inom projekt för att det ska vara lättarbetat och tydligt för utvecklaren. Jag försöker ständigt hålla mig uppdaterad om den senaste tekniken inom webb, då det är en väldigt snabbt utvecklande miljö.

Jag valde att börja på Innofactor för att jag gillar de spännande utmaningar som Innofactor kan leverera. Microsoft Dynamics 365 som plattform blir allt mer populär och det är väldigt roligt att få arbeta inom en expanderande marknad med den senaste tekniken. Innofactor har även en uppsjö av härliga kollegor som har hög kompetens inom sitt område och är alltid hjälpsamma! Vårt uppdrag är att ge organisationer och personer chansen till att göra en skillnad i den digitala världen.

Det bästa med Innofactor är att jag får utmaningar för att utvecklas. Då vi har så pass mycket expertis inom flera områden stannar aldrig den personliga utvecklingen och det finns alltid någon att vända sig till.

Mitt nästa steg är att inrikta mig mer på back-end inom programmering. Vi har väldigt många duktiga kollegor som jag kommer ta hjälp av och suga åt mig så mycket information som möjligt för att mer effektivt utvecklas i de områden som intresserar mig.

Kuriosa

  • Jag håller på med kampsport. För närvarande sysslar jag med thaiboxning, men har även kört brasiliansk jiu-jitsu och taekwondo.
  • Jag tycker det är väldigt roligt att laga mat och har även börjat göra egen korv.
  • Jag sitter ofta och utvecklar på fritiden och testar nya grejer. Mitt senaste lekprojekt är Raspberry Pi 2
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor