facebook tracking
Silvia

Silvia

Försäljning

Jag arbetar med att stödja den övriga verksamheten i försäljningsprocessen mot nya och befintliga kunder. Min största drivkraft är att etablera och fördjupa långsiktiga affärsrelationer genom högt engagemang, närvaro och kunskap om marknaden. Jag ansvarar även för processkartläggning, produkt- och kundanpassade demonstrationer, utvärderingar samt genomförande av förstudier.

Jag valde att börja på Innofactor för att jag ville arbeta på ett företag med hjärtat i Microsoft Dynamics produkter, en produkt som ligger i framkant. Innofactor har även en ödmjuk företagskultur som man märker av direkt!

Det bästa med Innofactor är utmanande och varierande arbetsuppgifter där jag alltid får en chans att påverka. Detta i samarbete med kollegor som har samma passion och drivkraft som jag.

Mitt mål på Innofactor är att kunna använda min erfarenhet och kompetens i en ny dimension, att ständigt utvecklas och ha kul på vägen tillsammans med mina kollegor. Att samtidigt få bidra och hjälpa andra till framgång är en stor motivationspunkt för mig.

Kuriosa:

  • Jag älskar att upptäcka nya platser och passar därmed på att boka in en resa så fort det finns tid.
  • Har bott och arbetat i Barcelona i över 5 år.
  • Inredning och sömnad är en stor passion och jag ägnar därför mycket av min fritid på detta.
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor