Lisa

Lisa

HR-generalist

Berätta om din roll på Innofactor

Jag jobbar som HR-generalist vilket innefattar ansvar för rekrytering, kompetensutveckling, employer branding och arbetsmiljö. Jag trivs i den här rollen eftersom den är så varierande och för att jag älskar att jobba med människor. Det blir många olika möten med mina kollegor, t ex man träffar på varandra i korridoren, snack på lunchen och andra spännande samtal. För mig är det viktigt att känna att jag tillför något till mina medarbetare, något som gör skillnad för dom i deras dagliga arbete.

 

Varför sökte du dig till Innofactor?

För mig började resan i ett företag som hette Lumagate och som blev uppköpt av Innofactor för några år sedan. Där jobbade jag med lite allt möjligt i början, men blev så småningom konsultchef vilket passade mig väldigt bra. Då fick jag möjlighet att jobba lite mer med personalfrågor. Efter uppköpet jobbade jag vidare som konsultchef ett tag, men gick över till HR för ett år sedan eftersom jag känner att jag verkligen brinner för HR-frågor, men även för att jag under tiden pluggat till personalvetare.


Vad är det bästa med Innofactor?

Människorna!! Och möjligheterna att kunna prova olika roller så som jag fått göra. Men det är människorna här som betyder allt. Här finns en hjälpande kultur, prestigelöshet, djup och bred kunskap samt en härlig gemenskap! Jag har en bra magkänsla när jag går till jobbet.

Frankrike.jpg


 

Berätta om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag är en Friskistjej och då helst cirkelfys och spinning. En perfekt combo med både styrka och kondition. Det känns som ett måste att hålla igång eftersom mitt största intresse här i livet är mat och vin (skratt) och då gärna i sällskap av familj och vänner. Så måste jag ju även berätta att jag älskar Frankrike, mon dieu c'est fantastique! Jag reser dit varje sommar, jag är en Frankofil.

 

lisa.drevet@innofactor.com

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor