Linnéa

Linnéa

Verksamhetskonsult

Berätta om din roll på Innofactor

Jag arbetar som verksamhetskonsult efter att ha varit en del av vårt traineeprogram. Jag jobbar dagligen med Dynamics CRM och hjälper våra kunder med att anpassa deras CRM på bästa sätt för just deras organisation. Utöver att arbeta med våra kunder så är jag även en av de ansvariga för vårt Upplevelserum där kunder, partners med flera får komma och uppleva Dynamics 365, vilket är ett väldigt roligt och givande uppdrag. Variationen i mina arbetsuppgifter och konsultroll gör att den ena veckan aldrig är den andra lik, vilket jag uppskattar mycket.

 

Varför sökte du dig till Innofactor?

Jag tyckte att Innofactor stod ut i mängden med sin arbetskultur och hur man arbetar tillsammans i team vilket verkligen var någonting som tilltalade mig. Jag märkte snabbt att det är ett företag utan prestige och där alla hela tiden försöker lyfta varandra vilket var någonting som kändes superviktigt för mig som nyexaminerad. Sen lockade såklart även att arbeta för ett företag som är ledande inom branschen som Microsoft Gold Partner. Innofactor la även stor vikt i att ta reda på vad jag ville göra med min karriär och presenterade för mig hur de kunde hjälpa mig att nå dit.

 

Vad är det bästa med Innofactor?

Människorna! Varje vecka får jag en blandning mellan lek och allvar vilket jag älskar. Vi har en väldigt lättsam kultur vilket gör att alla tar sig tid och hjälper varandra och man är aldrig långt ifrån ett skratt – varning för att pappa-skämt kan förekomma…

 

Berätta om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag är en social person som älskar att umgås och hitta på saker med familj, vänner och pojkvän. Efter att nyligen ha lagt fotbollskorna på hyllan så spenderas mycket tid på gymmet. Samtidigt försöker jag hitta min nästa sportsliga utmaning för att få utlopp för tävlingsmänniskan i mig innan mina nära och kära tröttnar på alla mina femkamper, minigolfturneringar och padelmatcher. 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor