Josette

Josette

Verksamhetskonsult

Berätta om din roll på Innofactor

Jag jobbar som verksamhetskonsult, men började som trainee.

Mitt jobb är att samla in krav, lyssna på kunden och sedan implementera funktionalitet i D365. I det jobbet försöker jag även effektivisera kundens process och hur de jobbar, bl a genom digitalisering och automatisering

Utöver min roll som verksamhetskonsult jobbar jag just nu med systemvetardagen, där vi hoppas få träffa fler roliga framtida kollegor. Framöver vill jag aktivera mig i sportklubben, men även i att hjälpa nya trainees som kommer till Innofactor.

 

Varför sökte du dig till Innofactor?

Jag blev trevligt bemött redan i telefon vilket gav ett bra intryck. Därefter fick jag träffa 2 konsultchefer som på ett bra sätt beskrev bolaget och vad jag förväntades jobba med. Jag ville däremot träffa fler personer och då fick jag träffa Carl som beskrev jobbet mer i detalj och även arbetsplatsen och kollegorna. Jag fick också höra hur man kunde utvecklas med sin roll och arbetsuppgifter inom bolaget i sin egen takt.

 

Vad är det bästa med Innofactor?

Det allra bästa med Innofactor är människorna som jobbar här eftersom alla är hjälpsamma, trevliga och roliga. Det känns som att man bara efter några veckor har känt varandra i flera år. Jag fick väldigt mycket stöttning i början vilket är viktigt eftersom jag kom in i en bransch som jag inte kände till tidigare. Allt eftersom jag lär mig mer och mer får jag jobba på egen hand, men om jag behöver hjälp så vet jag att jag får det, bara jag frågar om det.

 

Berätta lite om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag är energisk och skrattar mycket. Jag gillar att bakar och så tränar jag på SATS. Trivs med att vara med familj och vänner.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor