Nenad

Nenad

Verksamhetskonsult

Berätta om din roll på Innofactor

Jag jobbar som verksamhetskonsult vilket innebär att jag sitter nära kunderna och lyssnar in deras behov. Utifrån det tar jag fram ett lösningsförslag med fokus på att effektivisera deras processer så att de kan jobba på ett bättre sätt med hjälp av ett nytt systemstöd. Det är fantastiskt roligt att se hur tekniken i kombination med ett förändrat arbetssätt hjälper kunden med deras verksamhet.

 

Varför valde du Innofactor?

Jag kände till Innofactor sedan tidigare och hade en bra bild av företaget. Jag har alltid varit intresserad av affärssystem och CRM och har idéer om hur man kan automatisera manuella processer med hjälp av dessa verktyg. Mitt första möte med konsultcheferna Anna och Rolf var otroligt  positivt, jag minns att jag kände "det här är människor jag vill jobba med, det här är en arbetsplats som jag kan trivas på!". Nu när jag jobbat ett tag kan jag bara bekräfta att det verkligen är på det viset. Det känns spännande att Innofactor är ett Nordiskt bolag vilket ger mig stora möjligheter att utvecklas och att hela tiden lära mig något nytt, t ex inom Microsofts plattform vilket är de produkter och lösningar som Innofactor jobbar med.

 

Vad är det bästa med Innofactor?

Det bästa är nog arbetskulturen och mina kollegor. Jag kom snabbt in i företaget och blev en i gänget redan från början. Alla hälsade mig välkommen på ett hjälpande och varmt sätt vilket gjorde att jag kände mig väldigt bekväm med arbetet och efter bara ett par veckor kändes det som att jag jobbat här i flera år, jag får vara mig själv helt enkelt.

På ett konsultbolag är det inte så vanligt att man får den hjälp med behöver eftersom alla är så upptagna, men här på Innofactor har jag redan från början fått stöttning och hjälp trots att folk har mycket att göra. När du börjar på ett nytt arbete så är det viktigt att man kommer in i ett projekt så fort det går, vilket jag fick. Det var dessutom ett uppdrag och en roll som passade min profil väldigt bra vilket gjorde att jag kunde fokusera på jobbet och börja leverera från dag ett.

 

Berätta lite om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag är född och uppvuxen i Stockholm, skulle aldrig lämna den här bästa stan! Älskar mat och sport, speciellt racketsporter typ padel, tennis etc. Reser gärna med min fru och då helst till Rom i Italien. Att sitta på piazzan med en cappucino, det är livet! Jag är väldigt glad och utåtriktad och bidrar gärna med ett leende. Jag har även varit med på en del aktiviteter i Sportklubben eftersom jag gillar att utmana mina kollegor.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor