Ramón

Ramón

Testare

Berätta om din roll på Innofactor

Jag är testare på vår produktavdelning. Det innebär att jag ansvarar för att hitta buggar och fel innan en ny release släpps till våra kunder. Jag var tidigare verksamhetskonsult och var ute mycket hos kunder och jobbade med analys, kravfångst, anpassning av CRM samt utveckling av rapporter. Under en period var jag t f förvaltningsledare för en av våra större kunder där jag även var med och satt upp supporten för dom.

Nu när jag jobbar som testare behöver jag vara mycket noggrann och ha slutanvändarens perspektiv eftersom företaget måste leverera testade och godkända produkter till våra kunder. Här har jag stor nytta av min erfarenhet som verksamhetskonsult.

Andra uppgifter jag har är att administrera vår dokumentationsplattform för tekniska beskrivningar samt att jag genomför onboarding för förvaltnings- och projektledare för en av våra produkter. Jag är även fackligt involverad i den lokala fackklubben

 

Varför sökte du dig till Innofactor?

Tidigare jobbade jag med CRM hos en av Innofactors kunder, fast det var mer teknik än vad jag jobbar med idag. Jag blev väldigt nyfiken på Innofactor eftersom jag insåg att jag kunde utvecklas inom CRM vilket kändes rätt för mig just då. Här får jag jobba med många olika arbetsuppgifter och det känns även som en större utmaning än tidigare. Jag har även fått prova på olika roller inom företaget vilket känns kul!

 

Vad är det bästa med Innofactor?

Innofactor lyssnar mycket på mina önskemål när det gäller vad jag behöver för att utvecklas och för att jag ska kunna komma vidare i min karriär. Här är det lätt att få hjälp när man behöver det. Det gör att man gärna vill vara hjälpsam tillbaka till alla kollegor.

 

Berätta lite om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag tycker om att träna på gym, umgås med min familj och så försöker träffa vänner så ofta det går. Jag gillar att sjunga, förr var det opera som gällde, men nu blir det mest Italienska ballader.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor