Patrik

Patrik

Teknisk konsult

Berätta om din roll på Innofactor
Jag är teknisk konsult och jobbar med flera förvaltningar, det vill säga jag jobbar med den strukturella infrastrukturen, hur miljön ska se ut och hur saker och ting hänger ihop, allt ifrån att Installera CRM,  till att jobbar med integrationer och diverse Web tjänster. 

 

Varför valde du Innofactor?

Jag blev kontaktad av en rekryterare på Innofactor och har nu jobbat här i 6 år. 

 

Vad är det bästa med Innofactor? 

Gemenskapen är fantastisk! Det är en positiv och hjälpsam kultur, vi stöttar varandra med högt som lågt. För mig är det viktigt med lyhördhet och närvaro i chefskapet och det har vi på Innofactor. Jag kan lyfta allt med min chef och känner mig trygg med att det hanteras på rätt sätt. Sen att alla hälsar på varandra och ser varandra, det är något jag värdesätter. Innofactor är ett nordisk bolag vilket är väldigt positivt och att vi är Microsoft Partner. 

 

Berätta lite om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag är träningsfanatiker! Jag är ledare i föreningen Friskis och Svettis i både Stockholm, Flen och i Södertälje. Jag håller tre pass i veckan och övriga dagar tränar jag själv, helst spinning eller styrketräning. Jag bor på två ställen, varannan vecka bor jag i Järna, då jag har barnen, och övrig tid bor jag hos min fästmö i Flen.

 

Är du engagerad i annat på Innofactor, utöver din roll som konsult? 

Ja, jag är Innofactors egen PT. Jag leder ett pass i månaden för alla anställda, på Friskis och Svettis eller så kör vi ett boot camp utomhus. Jag är även fackordförande i klubbstyrelsen för Unionen på Innofactor Stockholm.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor