Emma

Emma

Lösningsarkitekt

Berätta om din roll på Innofactor

Jag jobbar som lösningsarkitekt och verksamhetskonsult med fokus på vår medlemslösning, MMS. Större delen av min tid ägnar jag åt kundprojekt där jag bland annat får genomföra kravanalys, ta fram lösningsförslag, se hur vi kan realisera kundens behov genom våra produkter samt lösa problem i allmänhet. Rent praktiskt innebär det att jag jobbar mellan utvecklarna och kundens verksamhet, för att kunderna ska få en så pass bra lösning som möjligt. Jag kan vår produkt väldigt väl och även hur kunderna använder den. Den kunskapen är värdefull för vår produktavdelning där jag är en brygga mellan våra projekt och produktutvecklingen vilket innebär att jag analyserar och bereder buggar och nyutveckling i en av våra produkter.

 

Varför valde du Innofactor?

Som nyexaminerad blev jag antagen till traineeprogrammet vilket var bra eftersom jag inte visste exakt vad jag ville jobba med. I traineeprogrammet fick jag prova på olika saker för att se vad som kunde passa mig bäst. Jag såg väldigt stora utvecklingsmöjligheter för mig, jag skulle få chansen att testa det som kändes bäst, men även att vidareutveckla mig inom de områden som jag ville lära mig mer om.

  

Vad är det bästa med Innofactor?

Det är en väldigt avslappnad stämning här på Innofactor, jag får vara mig själv på arbetsplatsen. Det är ett prestigelöst ställe där alla är otroligt hjälpsamma. Bilden jag hade av konsultbranschen var en massa "businessklädda" människor som var lite snobbiga, men det stämmer inte alls på Innofactor, det är verkligen precis tvärtom!

 

Berätta lite om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag är en social nörd som gillar att spela både dataspel och brädspel. Älskar science fiction i alla former. Som motvikt till all tid jag spenderar framför skärmen så gillar jag även att vara ute i skogen med min hund Spock.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor