Ola

Ola

Sales Microsoft Dynamics 365 CE

Berätta om din roll på Innofactor

Jag är säljare och kundansvarig och jobbar mycket mot Microsoft. Mina arbetsdagar är varierande vilket jag tycker är det bästa med rollen. Jag får jobba mot olika branscher, vilket är väldigt lärorikt och givande. Det händer så otroligt mycket och förändringen är konstant inom IT men jag gillar det och att hålla mig i framkant och ha koll på utvecklingen. Det sporrar mig och jag tycker det är väldigt roligt! 

 

Varför valde du Innofactor?

Jag ville jobba med långsiktiga kundrelationer och med att digitalisera processer utifrån Dynamics-plattformen. I och med att vi har en sån bredd av kompetens inom företaget så kan erbjuda våra kunder grymma lösningar som sträcker sig inom hela serien av Dynamics 365 och Cloud. 

 

Vad är det bästa med Innofactor?

För mig är det två saker. Nummer 1, det är ett varmt och vänligt klimat kollegor emellan, det är lättsamt och vi hjälper varandra även när det något gått snett. Det passar min personlighet, att känna att det är okay att misslyckas. Nummer 2, den inriktning och fokus företaget har, det vill säga Dynamics 365 och Cloud.

 

Berätta lite om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden? 

Jag lägger mycket tid på mitt jobb för att jag tycker det är kul! Jag gillar att hänga med i tekniken, allt som händer runt Microsoft och jag hänger mycket på LinkedIn för att följa utvecklingen och för inspiration.

När jag inte jobbar så gillar jag att vandra och gör det gärna i skog och natur. Jag gillar att spela tennis. 

Kuriosa: Jag illustrerar till barnböcker, för pojkar i åldrarna 8 -10 år. Vi är ett gäng som har samma intresse och vi träffas på caféer och ritar tillsammans. Superkul! 

 

Är det något du vill lägga till som beskriver Innofactor för dig? 

Igen måste jag säga det vänliga klimatet, känns som hemma och familjärt. Jag går med lätta steg att gå till jobbet! Jag gillar att det finns en sportklubb, jag tränar på de pass som hålls av Patrik. 

  

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor