Robin

Robin

Seniorkonsult Cloud

Berätta om din roll på Innofactor

I min roll som seniorkonsult träffar jag kunder där jag hjälper dem genom att designa och implementera automationslösningar för identitetslivscykelhantering (Identity and access management) vilket innebär att inga obehöriga ska kunna komma åt olika interna tjänster och resurser. Jag stöttar även mina kollegor i deras arbete gentemot kund. Här på Innofactor håller jag en del utbildningar, t ex så har jag har genomfört ett webinar om PIM (Privileged Identity Management), men jag får också möjlighet att utveckla både min egen och mina kollegors kompetens bl a genom Academy samt Hackaton som jag varit med på två gånger. Allt det här tycker jag är toppenbra!

 

Varför sökte du dig till Innofactor?

Jag sökte mig till Innofactor för att jag hört så mycket bra om företaget och visste att jag skulle få jobba med kompetenta och kunniga kollegor.

 

Vad är det bästa med Innofactor?

Jag gillar att jobba med frihet under ansvar. Det är en flexibel arbetsplats, högt i tak och man får gehör på sina åsikter. Stämningen mellan oss kollegor är fantastisk och jag vill gärna lyfta den hjälpsamma företagskulturen.

Late bloomers.jpg

Late Bloomers

 

Berätta lite om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag tränar gärna med Sportklubben här på Innofactor och privat spelar jag hockey i ett lag som heter Late Bloomers. Jag är gift och har en dotter på 15 år och vi har även en drös med husdjur. 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor