Ruta

Ruta

Konsultchef

Berätta om din roll på Innofactor.

Jag jobbar som konsultchef för våra projektledare, förvaltningsledare samt testledare och jag är även leveransansvarig för ett par av våra kunder. Min roll innebär även att jag själv jobbar som projekt- och förvaltningsledare i några olika projekt. Jag brukar hålla i vissa utbildningar, t ex Jira, för våra nyanställda och kunder, men även för befintliga medarbetare.

 

Varför sökte du dig till Innofactor?

Jag blev kontaktad av Innofactor då jag blev rekommenderad av en f d kollega eftersom hon visste att min kompetens behövdes här. Därefter träffade jag en av konsultcheferna och mötet kändes bra och likaså Innofactor som företag, så jag bestämde mig för att börja jobba här.

 

Vad är det bästa med Innofactor?

Det bästa är kollegorna och den hjälpsamma kultur vi har. Här får jag alltid den hjälp jag behöver, även när den jag frågar inte alltid har svar så brukar det lösa sig tack vare alla kunniga medarbetare. En annan sak som är lockade med Innofactor är möjligheterna att utvecklas. Jag har bytt roll flera gånger och utvecklats i den riktning som jag vill. Det centrala läget av kontoret ger mig möjlighet att uträtta ärenden på vägen hem utan omväg vilket underlättar livspusslet.

 

Berätta lite om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag gillar att träna, speciellt gruppträning och specifikt gympa, men även spinning. Jag gillar att träffa kompisar och gå på dejt med min man. Är mamma till tre tjejer och jag älskar att umgås med min familj. 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor