facebook tracking
Isabella

Isabella

Web

Jag arbetar som webbutvecklare och utvecklar webbapplikationer med integrationer mot Dynamics 365. Då Dynamics är en otroligt stor plattform blir webbapplikationer ett sätt för användarna att kunna anpassa systemet precis som de vill. Det är både kul och utmanade att skapa innovativa och effektiva webbapplikationer åt våra kunder. Jag försöker alltid hålla slutanvändaren i fokus för att åstadkomma så lätta och användarvänliga lösningar som möjligt.

Jag valde att börja på Innofactor för det är otroligt kul med ett företag som växer och att kunna utvecklas längs med organisationen. Jag tror starkt på att det går bra för företag när människorna mår bra och Innofactor är ett bevis på det. Det var tydligt redan innan jag började på Innofactor att alla anställda trivdes väldigt bra och att arbetskulturen var väldigt viktig.

Det bästa med Innofactor är utvecklingsmöjligheten. Kunskapsutbytet är stort i form av allt från hjälpsamma kollegor till Innofactor academy där nya samt befintlig personal kan gå kurser för att lära sig något helt nytt eller för att fräscha upp minnet kring något de känner är viktigt. Vi webbutvecklare har även något som heter Hack-ups där vi har en chans att dela med oss av våra erfarenheter och diskutera det senaste som hänt på webbsidan!

Kuriosa:

Jag älskar att träna och har de senaste åren börjat gilla löpning. Jag har nyligen bestämt mig för att börja med längre distanser och hoppas kunna springa min första halvmara snart. Jag tycker också det är väldigt kul med konst och inredning! När jag inte målar så gillar jag att göra om möbler till något helt unikt. 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor