Jordan

Jordan

Support

Jag arbetar med support för ett antal av våra kunder vilket jag tycker är väldigt spännande. I supportarbetet kommer man nära inpå verksamheten och användarna som vi levererar våra produkter till. Majoriteten av ärenden som rapporteras in kommer ifrån användarna vilket ger ett unikt tillfälle att se vilka förbättringar vi kan göra för att underlätta för dem.

Jag valde att börja på Innofactor på grund av att jag gillar utmaningar och att utvecklas. Då jag inte trivs med monotona arbetsuppgifter och Innofactor fokuserar på Microsofts grundlösningar som ständigt uppdateras, är det en väldigt attraktiv arbetsgivare för mig. Det gör att jag måste hålla mig uppdaterad om alla ändringar som sker i våra egna lösningar men även de ändringar som sker i grundprodukten.

Det bästa med Innofactor är kollegorna! Alla är alltid villiga att hjälpa till. Även när jag, som sitter på kontoret i Sundsvall, kontaktar en kollega i Stockholm eller Göteborg som jag inte haft någon kontakt med tidigare, så har jag alltid fått ett svar som kan hjälpa mig att ta mig vidare i ärendet.

Mitt mål på Innofactor är att fortsätta utveckla mina kunskaper inom CRM och Dynamics 365 för att kunna hjälpa till att effektivisera våra kunders processer och lära mig mer om de verksamheter som jag jobbar mot för att kunna hitta bästa möjliga lösning för just dem.

Kuriosa: 

Jag kopplar av genom att sätta mig på en stubbe i skogen och kasta ut flötet i sjön.

Jag älskar att resa för att göra precis samma sak som ovanstående punkt.

När jag lagar mat, istället för att beställa, så lagar jag 3-rätters även om det endast är jag som ska äta.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor