facebook tracking

Karriären börjar här!

Är du student och letar efter en praktikplats eller ditt första jobb?

Du kan följa med oss i vår utveckling genom att connecta här!
Letar du praktikplats? Lämna in en intresseanmälan!

Är du vår nästa stjärna?

Är du nyfiken, teknikintresserad och vill starta din karriär i ett fartfyllt
bolag? Som junior verksamhetskonsult/utvecklare/nyanställd kommer du att få inleda din karriär med att gå ett flertal olika utbildningar i vår Innofactor Academy. Innofactor Academy leds av våra duktiga konsulter och konsultchefer som delar med sig av sin kompetens, sina erfarenheter och best practice. Du kommer att få introduktioner rörande våra olika affärsområden samt få en erfaren konsult att ta rygg på som din fadder. Vi kommer att ge dig stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att successivt växa in i rollen och organisationen. Vi tror på att alla människor lär sig bäst genom att få en teoretisk grund kombinerat med praktisk erfarenhet. I våra projekt kommer du att vara omgiven av erfarna kollegor med olika kompetenser där det råder en hjälpsam kultur. För att trivas hos oss behöver således även du ha den
hjälpsamma ådran. Som junior konsult kan dina arbetsuppgifter exempelvis vara:

  • Tester av implementerade lösningar
  • Assistera under workshoppar med kund
  • Hjälpa kunder att optimera sina processer och jobba effektivare
  • Att utbilda användare i hur de skall använda en ny lösning för att få ut det mesta av den
  • Förstå/behandla krav från kund
  • Vara med i ett av våra eminenta test-team och vara med och säkerställa att en lösning uppfyller kraven
  • Implementera en prestandamässigt bra lösning som inte bara är mest lämpad utan även är förvaltningsbar framåt
  • Hjälpa våra befintliga kunder som en i vårt Support-team
  • Att vara med i säljprocessen med potentiella kunder för att presentera våra olika lösningar som kan effektivisera deras verksamhet och processer

 

Tillsammans gör vi skillnad

Innofactor består av engagerade människor som brinner för sitt arbete. I varje projekt lägger vi vårt fokus på att överträffa våra kunders förväntningar och definierade mål.

Företaget växer i rask takt och hos oss erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor, med möjlighet att påverka och bidra till både din egna personliga utveckling såsom företagets.

Hos oss är miljön dynamisk och du får arbeta tillsammans med kollegor som har bred erfarenhet och stort teknikintresse och som gärna delar med sig av sitt kunnande. Vi arbetar alltid efter att utmana men även stärka varandra och på så sätt kunna göra en skillnad hos våra kunder.

Oktober 2016 förvärvade Innofactor IT-konsultbolaget Lumagate och tillsammans strävar vi efter att vara en ledande nordisk leverantör av molnlösningar och digital transformation.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor