Young Professionals

Karriären börjar här! Är du student och letar efter en praktikplats eller ditt första jobb?

Du kan följa med oss i vår utveckling genom att connecta här!

Är du vår nästa stjärna?

När du är i början av din karriär, oavsett om det är i form av praktik eller ett traineeprogram, så är det viktigt att du får jobba i en miljö där du lär dig så mycket som möjligt. Vi tror att det bästa sättet att göra det är genom extremt kunniga kollegor med mycket erfarenhet och som är redo att lära ut vad de kan. Det görs både i det vardagliga arbetet men även genom Innofactor Academy där seniora kollegor håller utbildningar för medarbetare för att sprida den kunskap som finns inom företaget. Vi jobbar för att hela tiden ha en mix av personer och erfarenheter för att alla hela tiden ska kunna utvecklas. Som Young Professional hos oss får du en mentor och en buddie för att du ska få den där extra tryggheten du behöver när du är Young Professional.

Som Young Professional kan dina arbetsuppgifter exempelvis vara:

 • Tester av implementerade lösningar
 • Assistera under workshoppar med kund
 • Hjälpa kunder att optimera sina processer och jobba effektivare
 • Att utbilda användare i hur de skall använda en ny lösning för att få ut det mesta av den
 • Förstå/behandla krav från kund
 • Vara med i ett av våra eminenta test-team och vara med och säkerställa att en lösning uppfyller kraven
 • Implementera en prestandamässigt bra lösning som inte bara är mest lämpad utan även är förvaltningsbar framåt
 • Hjälpa våra befintliga kunder som en i vårt Support-team
 • Att vara med i säljprocessen med potentiella kunder för att presentera våra olika lösningar som kan effektivisera deras verksamhet och processer.

Academy

För din personliga utveckling! Vår verksamhet bygger på expertis och att vi håller oss i framkant av den tekniska utvecklingen. I Innofactor Academy delar våra främsta experter med sig av sina erfarenheter så att du kan utveckla dina kunskaper och kompetenser. Innehållet sträcker sig från kodning och teknik till verksamhetsanalys och affärsmannaskap.

Hackaton

Varje år arrangeras Hackathon by Innofactor för att främja kreativiteten och komma på nya grymma idéer och lösningar som vi kan erbjuda våra kunder. Idéer som möblering av lokaler genom hololence och självlärande supportköer är exempel på innovativa lösningar som har kommit från Hackaton. I Hackathon deltar kollegor från hela Norden vilket breddar vår kunskap inom hela bolaget och vi kan lära av de andra ländernas lösningar och kunskap. Det blir alltid ett kreativt och inspirerande event där hela Stockholmskontoret deltar och allt avslutas med AW och middag. 

https://www.instagram.com/Hackaton

 

We <3 Microsoft

Innofactor jobbar enbart med Microsofts produkter eftersom det ger oss vissa unika fördelar som bolag. Dels är vi tydliga mot våra kunder och anställda och dels kan vi jobba upp en djup och bred Microsoft-kompetens vilket uppskattas av kunder och våra anställda som vill jobba med en professionell partner.

Microsofts produktområden :

 • Dynamics 365 - Verksamhetssystem som t ex CRM och ERP 
 • Office 365 - Basprodukter som t ex Outlook, Word 
 • Azure - Infrastruktur som t ex SQL

 

Proffs på jobbet

Innofactor är en av Nordens främsta Microsoft-partner vilket vi visar genom alla våra anställda som har djup kunskap inom Microsofts plattformar. Innofactor har ca 1 600 individuella Microsoft-certifieringar samt 15 certifieringar på företagsnivå vilket bara ett fåtal företag i världen kan stoltsera med.

Våra professionella medarbetare medverkar ofta på föreläsningar, seminarier och mässor där de delar med sig av sin kunskap till medarbetare och branschkollegor:

 • Power Platform Saturday
 • Sharepoint Saturday 
 • Microsoft Ignite 
 • Microsoft Tech Days 
 • Cloud Camp

Dessutom är det många som skriver om nyheter och erfarenheter på Innofactors blog

Om Innofactor

Innofactor har det bredaste erbjudandet i Microsofts ekosystem med expertkunskap hos 500 anställda i Norden. I Sverige är vi 100 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt inom Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Power Platform, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner i 15 kategorier och har fått utmärkelsen Microsoft Dynamics Partner, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Lediga jobb!

Stockholm

Drottninggatan 68, 5tr
111 21 Stockholm Vägbeskrivning info.sweden@innofactor.com +46 8 20 97 30 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor