Michelle

Michelle

Utvecklare

Berätta om din roll på Innofactor

Idag jobbar jag som utvecklare, men jag började som BI-konsult och rapportutvecklare för några år sedan. När jag jobbat som BI-konsult ett tag ville jag styra mer mot utvecklarrollen. Jag pratade med min chef och vi kom överens om att dela min tid mellan BI och utveckling, men på sikt kommer jag nog att jobba heltid som utvecklare.

En dag på Innofactor börjar oftast med att gå igenom förvaltningsärenden i Jira. Jag tar tag i de ärenden som hamnar på mig, men jag har även lite andra uppdrag vid sidan om, t ex att skapa en integrations-plug in, som jag gjorde nyligen, eller så kan det vara en rapport för någon kund eller något script. Jag jobbar med C# och JavaScript, men med fokus på Microsoft Dynamics 365.


Varför sökte du dig till Innofactor?

Jag har lång erfarenhet av databaser och SQL Server, men när jag flyttade hit från Brasilien så började jag plugga Data och Systemvetenskap på Stockholms Universitet. På Systemvetardagen fick jag möjlighet att träffa lite folk från Innofactor, där blev jag intervjuad och de erbjöd mig anställning vilket jag var glad för, Innofactor kändes som ett spännande företag med trevliga och kunniga människor!


Vad är det bästa med Innofactor?

Först och främst mina kollegor som är så kunniga, hjälpsamma och trevliga! Men även alla spännande uppdrag som jag får. Jag känner att jag lär mig någonting varje dag här och det är ett utmanande arbete som passar mig. Jag får även möjlighet att vidareutvecklas t ex via Innofactor Academy eller någon extern kurs vilket är viktigt eftersom jag vill certifiera mig löpande. Men det viktigaste för mig är att kunna jobba hemifrån ibland och kunna anpassa min tid som småbarnsförälder.

 

Berätta om dig själv, vem är du, vad gör du på fritiden?

Jag älskar att umgås med min familj och vänner samt att resa utomlands.

Vi har ett bra friskvårdsbidrag som jag använder till att träna på gym, men även för tre olika kampsporter: Aikido, Brasiliansk Jiu-jitsu samt Goju Ryu Karate. Yes, jag älskar kampsport men jag gillar även att cykla och springa på fritiden.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor